Top waterflessen met logo Geheimen

No problem! Casagami kan zijn voor het tevens beschikbaar in grotere aantallen, uiteraard perfect als en blijvend relatiegeschenk. Dankzij onze grafische afkomst kunnen we uw logo en artwork voorbereiden. Nadat jouw over ons ons schermproef met ons duidelijke offerte hebt onthalen kun jouw akkoord melden en we starten een produktie.

Dopper met logo in full color indien en blijvend relatiegeschenk. Een Dopper is het perfecte flesje vanwege kraanwater. Op deze manier bezit u dan ook geen wegwerpflesjes meer benodigd. De Dopper is ons flesje én beker in één met een strekking met 450 ml.

Bestelt u terwijl de voorraad ook niet toereikend is, dan mogen wij de levertijd tot mijn spijt ook niet garanderen. Neem contact betreffende het op om te informeren ofwel daar voorraad onderweg is. U dan ook kunt hier nauwelijks samples kopen (reeks 3 stuks)

Dopper Original Een pluim vanwege jullie! Hartelijk bedank vanwege jullie tijd en toewijding om een juiste selectie te kunnen produceren vanwege het logo op een Dopper en een snelheid om tijdig het cadeau vanwege onze collegas op een "dag betreffende een thuiszorg" te verwezenlijken.

Denk onder andere met evenementen of festivals. Speel betreffende de festival in op de groeiende behoefte met ons snellere gezondheid door een betreffende bronwater gevuld, bedrukt waterflesje als relatiegeschenk te geven en vergroot daarnaast de naamsbekendheid via ons bedrukt waterflesje aangaande een waterflesjesspecialist.

U dan ook vult een fles betreffende ijs en ons drankje tot afwisseling. Desgewenst legt u dan ook een bidon wegens vertrek in een vriezer. Genoeg info De onbreekbare bidon isoleert, reflecteert het zonlicht en kan zijn vaatwasbestendig. Bovend

Een handige Solid Steel Dopper waterfles is uitgevoerd in staal. Dit bekertje (de witte cup met de witte dop) kan zijn uitgevoerd in kunststof.

Drink voortaan mineraalwater uit die originele en duurzame waterfles! Betreffende een Dopper fles draag je voor aan ons duurzaam milieu door dit reduceren betreffende plastic afval! 

Bij Maxilia hebben wij ons eigen ontwerpstudio, supersnelle rakkers welke wensen het je logo zo juist mogelijk op het middel komt.

Dubbelwandige en moderne fles Koffie, thee of ijskoud water mee tot jouw werk, de kleuterschool ofwel gedurende een lange autorit of wandeling?

Benieuwd tot de mogelijkheden en hoe onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo doeltreffend mogelijk kan inzetten? Stuur jouw logo mee betreffende jouw aanvraag en de ontwerpstudio helpt je reclame vervaardigen!

Een beroemde waterflesjes met DOPPER introduceren andere kleuren!  Het kan zijn lente en DOPPER lanceert een paar nieuwe kleurcombinaties. 2 Soorten blauw, lagoon blue en Pacific blue, Licht blauw en donkerblauw al die twee een uitvoeringen zijn in de Original DOPPER flesjes vorm betreffende 450 milliliter het afneembare bekertje en dekseltje wat jouw los kan schroeven. Allicht kan u verder die DOPPERS bedrukken voor Zintuig relatiegeschenken.

Unieke beugelfles graveren? Maak ons eigen waterfles met beugel en laat hem graveren betreffende benaming ofwel tekst. Een zeker origineel cadeau!

Mail uw logo in eps, pdf ofwel ai bestand, en krijg ons gratis digitaal ontwerp. We mogen vrijblijvend raden aan op welke manier uw logo het mooist op de bidon komt. Binnen één uur heeft u al een gratis digitaal ontwerp en get more info ziet u dan ook op welke manier de logo op de gekozen middel eruit komt te merken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *